Waar worden de koffiemachines van de Jura gemaakt?

De Jura Z6 is als iets uit de film, waar de koffiemachine tot leven komt en de wereld overneemt. Het is een uitzonderlijk product dat geweldige koffie maakt - en het prijskaartje weerspiegelt dat.

Waar worden de koffiemachines van de Jura gemaakt?

De Jura Z6 is als iets uit de film, waar de koffiemachine tot leven komt en de wereld overneemt. Het is een uitzonderlijk product dat geweldige koffie maakt - en het prijskaartje weerspiegelt dat. Automatische filterdetectie De nieuwste generatie koffiemachines en filters communiceren met elkaar. Het is het meest geschikt voor het geweldige koffie-thuisstamlid met een koffieliefhebber die elke keer een fantastische kop koffie wil, maar die niet al het gedoe en de moeite van een minder dan superautomatische koffie- en espressomachine wil.

Uitstekende materialen Gemaakt van hoogwaardige materialen en volgens Zwitserse normen van precisie, de afwerking, visuele aantrekkingskracht en tactiele kwaliteiten van deze elegante koffiemachines kunnen niet anders dan indruk maken. Jura heeft sinds 1994 meer dan 3,5 miljoen IMPRESSA-machines geproduceerd en de ingenieurs en ontwerpers van het bedrijf worden steeds beter in het voorspellen van wat moderne consumenten willen. Je kunt dit gebruiken om van koffiesoort te wisselen, zoals wanneer die cafeïnevrije persoon in je leven koffie wil terwijl je op het punt stond je eigen cafeïnehoudende brouwsel te maken. Zo kunt u op elk moment speciale koffiesoorten naar uw eigen smaak bereiden op alle automatische koffiemachines van JURA die zijn uitgerust met Smart Connect.

Om maar een voorbeeld te noemen: de filterpatroon en het koffiezetapparaat zijn draadloos verbonden door RFID-technologie. En vergeet niet dat er mogelijkheden zijn om een Jura-koffiemachine te kopen die is gerenoveerd in plaats van nieuw. En houd er rekening mee dat Jura zelf zijn klanten helpt door in de fabriek gerenoveerde espressomachines aan te bieden (. De Jura World of Coffee heeft ook een tentoonstelling gewijd aan Federer's werk met het bedrijf; het heet Roger Federer's Walk of Fame en beschrijft zijn prestaties in het leven, tennis en als woordvoerder van koffie.

Jura-espressomachines worden over de hele wereld verkocht, maar ze zijn vooral populair in Europa, Noord-Amerika en Zuidoost-Azië. Het is niet de duurste, maar ook niet de meest kosteneffectieve machine in de Jura-familie. U kunt twee verschillende koffiespecialiteiten tegelijkertijd bereiden, zelfs met twee verschillende koffiebonen. Stel jezelf een budget in en kijk vervolgens naar de prijs van elke Jura-koffiemachine om te zien of deze bij dat budget past.

Het Zwitserse bedrijf is het enige merk ter wereld dat zich uitsluitend richt op premium automatische koffiemachines en is duidelijk gepositioneerd als specialist in deze markt.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *