Welke machines van de Jura worden in Zwitserland gemaakt?

Jura-producten gemaakt in ZwitserlandJura IMPRESSA F7 Platin koffiemachine, Jura IMPRESSA XS9 Classic koffiemachine, Jura IMPRESSA XJ5 Professioneel koffiezetapparaat, Jura XJ6 Professioneel koffiezetapparaat, Jura IMPRESSA XJ9 Professioneel koffiezetapparaat, Jura GIGA W3 Professional koffiemachine. Een feest voor alle zintuigen, dit in Zwitserland gemaakte automatische koffiecentrum is het meest geavanceerde model dat een echte bean-to-cup ervaring biedt die vers gemalen is, niet in capsules.

Welke machines van de Jura worden in Zwitserland gemaakt?

Jura-producten gemaakt in ZwitserlandJura IMPRESSA F7 Platin koffiemachine, Jura IMPRESSA XS9 Classic koffiemachine, Jura IMPRESSA XJ5 Professioneel koffiezetapparaat, Jura XJ6 Professioneel koffiezetapparaat, Jura IMPRESSA XJ9 Professioneel koffiezetapparaat, Jura GIGA W3 Professional koffiemachine. Een feest voor alle zintuigen, dit in Zwitserland gemaakte automatische koffiecentrum is het meest geavanceerde model dat een echte bean-to-cup ervaring biedt die vers gemalen is, niet in capsules. De Z6 is voorzien van de gebruiksvriendelijke draaiknop van JURA en het grote TFT-kleurendisplay, zodat u gewoon „draait en drukt om uw gewenste koffiespecialiteit te selecteren en te zetten. Koffieperfectie in zijn puurste vorm stroomt in de beker.

Verfijning ontmoet functionaliteit met het elegante ontwerp en gemakkelijke toegang aan de voorzijde tot het waterreservoir, de bonencontainer en alle bedieningselementen. Een opvallende aluminium afwerking geeft een elegante touch aan de bovenkant en gebogen voorpanelen, en de verlichting van het waterreservoir en de bekers drukken de stijl en status van de machine uit. Dus je overweegt een Jura-koffiemachine? Dan heb je VEEL opties. De mensen in dit Zwitserse bedrijf zijn overpresteerders.

Het Zwitserse bedrijf is het enige merk ter wereld dat zich uitsluitend richt op premium automatische koffiemachines en is duidelijk gepositioneerd als specialist in deze markt. Jura-espressomachines worden over de hele wereld verkocht, maar ze zijn vooral populair in Europa, Noord-Amerika en Zuidoost-Azië. Het is het meest geschikt voor het geweldige koffie-thuisstamlid met een koffieliefhebber die elke keer een fantastische kop koffie wil, maar die niet al het gedoe en de moeite van een minder dan superautomatische koffie- en espressomachine wil. Koffiemachines van JURA worden geassocieerd met het beste koffieresultaat, de eenvoudigste bediening en een verbluffend design.

Met Federer, een bekende koffiedrinker, verbonden aan de IMPRESSA-productlijn, kon Jura een bredere groep consumenten bereiken dan het in het verleden had kunnen bereiken. Het beroemde espressomerk Jura Capresso kan schouder aan schouder staan met elke fabrikant van espressomachines voor thuis - en koffiedrinkers over de hele wereld zijn benieuwd welke nieuwe producten de komende jaren zullen brengen. Jura heeft sinds 1994 meer dan 3,5 miljoen IMPRESSA-machines geproduceerd en de ingenieurs en ontwerpers van het bedrijf worden steeds beter in het voorspellen van wat moderne consumenten willen. Deze hoogwaardige machines staan bekend om hun strakke stijl en innovatieve functies en vormen de ruggengraat van Jura's imago en verkoop.

Terwijl steeds meer van de 17 koffiemachines nu zijn Pulse-extractieproces hebben, was de Z6 een van de eersten. Het is de moeite waard om een gerenoveerde Jura Z6 te overwegen - door de gerenoveerde route te volgen, kunt u een beetje deeg besparen en toch een geweldige machine krijgen. U moet ervoor zorgen dat u het juiste reinigingsproduct voor uw machine gebruikt en dat u het reinigingsprogramma regelmatig uitvoert om het in topvorm te houden. Voor drukke huishoudens met veel koffiedrinkers kan dit een dealbreaker zijn, maar voor alle anderen is dit een voordelige espressomachine.

Net als het Juragebergte dat zijn naam draagt, is Jura Elektroapparate AG uitgegroeid tot een vaste waarde in het Zwitserse zakenlandschap. De Jura D6 zit in de onderste helft van de Jura-prijsklasse, maar in tegenstelling tot de andere goedkope modellen bevat hij een melkschuimsysteem. De Jura Z6 is als iets uit de film, waar de koffiemachine tot leven komt en de wereld overneemt. Afgezien van welke machine de beste eigenschappen voor u heeft, moet de prijs een belangrijke overweging zijn bij de beslissing welke Jura-koffiemachine u wilt kopen.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *