Koffiemachines vergelijkbaar met jura?

Terwijl beide merken krachtige automatische espressomachines produceren, wint Jura deze ronde. Jura heeft een uitstekende reputatie als maker van hoogwaardige koffiemachines die zijn gebouwd om een leven lang mee te gaan.

Koffiemachines vergelijkbaar met jura?

Terwijl beide merken krachtige automatische espressomachines produceren, wint Jura deze ronde. Jura heeft een uitstekende reputatie als maker van hoogwaardige koffiemachines die zijn gebouwd om een leven lang mee te gaan. De „multi-level” aromamolen op de ENA 8 betekent niet noodzakelijk zoveel: het maalbereik van Jura-koffiemachines is ongeveer gelijk aan een standaard zestraps molen. Dit is een uitstekende budgetkoffiemachine die perfect is voor diegenen die professionele standaard java willen tegen lage kosten.

De Jura ENA-serie heeft niet echt mijn aandacht getrokken zoals andere Jura-koffiemachines, maar elke machine heeft zijn eigen verdiensten. De machine is klein en licht van gewicht, maar er is ook ruimte om vier cappuccinokopjes op te bergen bovenop dit koffiezetapparaat. Net zoals het niet praktisch zou zijn om een Ferrari met een Honda te vergelijken, is het niet bepaald redelijk om Jura-koffiemachines met de rest te vergelijken. We raden u aan om door een lijst met Gaggia- en JURA-machines te bladeren en te ontdekken welke het beste bij u past.

Combineer dit met het Pulse Extraction Process (PEP) dat te vinden is in nieuwere Jura-machines, en je kunt geweldige espresso van coffeeshopkwaliteit zetten terwijl je nog in je badjas zit. Vandaag een diepgaande vergelijking van machines van Gaggia en JURA, twee van de belangrijkste spelers in automatische bonen-naar-kopmachines, JURA E8, en de Gaggia Babila. De meeste koffieliefhebbers realiseren zich niet hoeveel ze op barista-koffie zetten, en het duurt misschien niet lang voordat zelfs een duur koffiezetapparaat zichzelf terugbetaalt. Als je oudere Jura-koffiemachines tegenkomt, zoals die in de C-serie of J-serie, raad ik je aan om ze uit de buurt te blijven.

Elke keer dat ik een Jura-koffiemachine heb beoordeeld, ben ik echter gaan waarderen wat ze te bieden hebben. De'Longhi heeft een breder assortiment premium koffiezetapparaten, waaronder Nespresso-lijnen op capsulebasis, halfautomatische koffiemachines waarmee u verschillende van uw invoer en statistieken kunt regelen en aanpassen, en de steeds populairder wordende superautomatische machines. Natuurlijk, je eigen kopje koffie zetten in plaats van er een uit een coffeeshop te halen, bespaart je al geld. De Jura D6 is een klassiek strak ogende koffiemachine boordevol geavanceerde functies, waaronder Jura's gepatenteerde Pulse Extraction Technology.

Jura zijn niet de goedkoopste koffiemachines op de markt, maar u zult genieten van professionele resultaten en betrouwbaarheid als u een van hun producten koopt.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *