Welke jua-espressomachine is het beste?

Jura doet echt goed werk als het gaat om innovatie en gemak. Al hun machines hebben zelfreinigende programma's die kalkaanslag en andere problemen voorkomen die regelmatig worden geconfronteerd met koffiemachines.

Welke jua-espressomachine is het beste?

Jura doet echt goed werk als het gaat om innovatie en gemak. Al hun machines hebben zelfreinigende programma's die kalkaanslag en andere problemen voorkomen die regelmatig worden geconfronteerd met koffiemachines. Hoeveel kost een espressomachine? Als je een espressofanaat bent, is de kans groot dat je eerder naar een Jura-machine hebt gelokt. We hebben enkele van onze topkeuzes uit het Jura-assortiment verzameld om u te helpen dat uit te zoeken.

Jura, ook wel bekend als Jura Elektroapparate AP, is een Zwitsers bedrijf dat in 1931 werd opgericht door een man genaamd Leo Henzrioh. Het productie- en distributiebedrijf wordt onderschreven door Roger Federer, een Zwitserse tennisser. Hun verhaal begon met een scala aan huishoudelijke producten, maar toen ze eenmaal inbraken in de wereld van espressomachines, keken ze nooit meer achterom. Sindsdien hebben ze de meeste van hun andere producten uitgefaseerd om al hun innovatieve energie op hun koffiemachines te concentreren.

Omdat Jura voorop wil lopen op het gebied van espressotechnologie, produceren ze uitsluitend volautomatische en superautomatische machines. Ze hebben meestal strakke, eenvoudige ontwerpen die kunnen bijdragen aan de esthetiek van elke keuken. Mede door hun vooruitstrevende mentaliteit zijn hun machines allemaal van top tot de lijn. Jura is toegewijd aan het gebruik van alleen de beste bouwmaterialen en functies, wat betekent dat ze in totaal geen budgetopties hebben.

Als u gewoon op zoek bent naar een eenvoudige, ongecompliceerde espresso, is de A1 misschien iets voor u. De A1 is onze favoriete budgetmachine. Het is het beste als je je niet al te veel zorgen maakt over het maken van dranken op basis van melk of als je al een aparte melkopschuimer hebt. Deze machine is compact en heeft de laagste prijs die u in het Jura-assortiment kunt vinden.

Maar met het Aroma G3- en PEP-systeem krijgt u een ongelooflijk smakende espresso. De Micro 9 wordt aangekondigd als's werelds kleinste one-touch espressomachine. In wezen lijkt het qua stijl erg op de andere ENA-machines van het merk, maar deze slechte jongen maakt ook gestoomde, opgeschuimde melk. De Micro 9 heeft een paar extra instellingen (die je zou verwachten voor de prijs), maar het is niet de meest geavanceerde koffiemachine die je in het Jura-assortiment zult vinden.

Als u een koffiemachine van superieure kwaliteit wilt die u een goede espresso, cappuccino of latte maakt, dan is dit misschien de machine voor u. De Micro 9 heeft een ingebouwde schuimer met FFT, een braammolen en verschillende basisinstellingen voor smaakaanpassing. De machine heeft ook een in hoogte verstelbare tuit voor verschillende kop- en mokmaten. Met een relatief redelijke prijs en veel functies is de C65 de complete pakketmachine.

De drie grootste trekkers van deze machine zijn de Aroma+ grinder, FFT en double shot pulling. Tussen deze drie functies kunt u een scala aan dranken brouwen, van een decadente espresso-shot tot een heerlijke latte. Hoewel het systeem niet zelfreinigend is zoals veel van de andere Jura-modellen, is het redelijk eenvoudig te demonteren en schoon te maken. Bovendien, omdat het enkele van de extra toeters en bellen wegsnijdt, is deze machine slanker dan veel andere dubbele brouwsystemen.

De Impressa F8 is de eerste machine in de compacte klasse van de Jura met een kleurenscherm, en dat maakt het gebruik van de draaischakelaar nog eenvoudiger. De machine stelt u in staat om vier speciale koffies te programmeren, heeft een ingebouwde melkopschuimer en is uitgerust met de Aroma G3-molen. Deze machine heeft ook een super zelfreinigende faciliteit. Voor die thuisbarista's die de controle over hun brouwproces gewoon niet kunnen loslaten, heeft de F8 een „Expert-modus”, waarmee je verschillende instellingen kunt wijzigen, waaronder slagsterkte, temperatuur, volume, enz.

Er is ook een handige tellerfunctie waarmee je kunt bijhouden hoeveel schoten je hebt gemaakt. De F8 is perfect voor het koffiedrinkende huishouden of kleine kantooromgeving waar routinematig verschillende speciale dranken nodig zijn. De Impressa J6 is technisch gezien een Jura-optie uit het middensegment en is een uitstekende keuze als uw budget dit aankan. Deze machine heeft een behoorlijk indrukwekkende punch met 11 verschillende programmeeropties en 6 voorgeprogrammeerde knoppen.

Dat maakt dit een van Jura's meest accommoderende opties voor de middenprijs. Als je op zoek bent naar een echte showstopmachine, dan is de Giga 5 misschien iets voor jou. Deze machine is altijd een van de best verkopende producten van Jura en toont echt de intentie achter het merk Jura. Bij sommige van deze technisch zware machines komt een behoorlijk forse voetafdruk met zich mee.

Als je weinig ruimte hebt, kies dan niet voor een machine die de hele toonbank in beslag neemt. Het maatbereik van Jura varieert van ultracompacte tot miniatuurtanks, dus meet gewoon VOORDAT u koopt. Veel machines van Jura zijn zelfreinigend, maar sommige opties zoals de C65 moeten handmatig worden gereinigd. Hoewel het ontbreken van de zelfreinigende functie de prijs veel lager kan maken, kost het niet wat meer inspanning van uw kant.

Dus als u op zoek bent naar het toppunt van gemak, wilt u misschien wat meer sparen en kiezen voor de extra mogelijkheid. Nu, je zult hebben gemerkt dat de meer basale Jura-modellen enkele van de toeters en bellen missen die worden opscheppen door de duurdere modellen. Wees nooit bang; je hoeft niets te missen. Jura maakt een hele reeks accessoires en add-ons die u afzonderlijk kunt kopen om uw koffiezetervaring te verbeteren.

Als de machine die u kiest geen ingebouwde melkopschuimer heeft, bereidt Jura's automatische melkopschuimer koud, warm of heet melkschuim voor gebruik in verschillende dranken op basis van espresso. De bediening van de opschuimer is eenvoudig (slechts één aanraking) en de machine is ontworpen om te koppelen met elke Jura-koffiemachine. In wezen zijn dit melkopslagcontainers Basic Compact Milk Cooler die in verschillende maten verkrijgbaar zijn. Het idee is om uw melk op een constante 39,20F te houden, waardoor u het best smakende melkschuim krijgt voor uw dranken op basis van espresso en speciale dranken.

Dit zijn draagbare melkcontainers, roestvrijstalen melkcontainers die in verschillende maten verkrijgbaar zijn en zijn ontworpen om uw dranken op basis van melk een hele dag koel te houden. Het idee is om te voorkomen dat je cappuccino of latte bederft totdat je klaar bent om hem te drinken. Zoals je weet, gaat veel van de warmte van je brouwsel verloren als je het in een koud kopje giet. Jura's bekerwarmer verwarmt uw kopjes tot ongeveer 131oF, de optimale temperatuur om een warm brouwsel in te gieten.

De Jura bekerwarmer Jura Cup Warmer is netjes en compact en heeft een handige, programmeerbare timer zodat u uw kopjes kunt opwarmen, klaar om uw brouwsel te ontvangen. Als u een Jura-machine met een Connectorsysteem koopt, wilt u misschien een Professional Fine Foam Fother kopen om aan uw combo toe te voegen. Dit systeem maakt gebruik van een tweetraps melkschuimproces om melk en melkschuim van barista-kwaliteit te bereiden. De Z6 is voorzien van het intelligente watersysteem van Jura en heeft een radiofrequentie-identificatiechip die u vertelt wanneer het filter moet worden vervangen.

De Z6 maakt elke keer perfecte espresso-opnamen, is supergeautomatiseerd en biedt u veel keuzes voor maatwerk. De ingebouwde braammolen is ook superstil. Deze Jura-machine is ideaal voor koffieliefhebbers die een grote toonbank hebben, behoefte hebben aan meerdere drankopties op basis van koffie en een royaal budget. In plaats van simpelweg een lekker kopje Joe te maken, zorgen de engineering en het ontwerp van Jura voor precisie, prestaties en perfectie in elk brouwsel.

Als je hier alleen voor de basis bent, zou de A1 perfect aan je behoeften moeten voldoen. Maar als je op zoek bent naar een inwonende barista, is de Giga 5 misschien de betere keuze. De'Longhi Nespressomachines Espressomachines kunnen soms erg duur zijn, vooral voor beginners. Bekijk ons overzicht van prijsklassen voor deze machines.

Beste koffie om te kopen bij Whole Foods The Home Barista Coffee Course Videocursus van 14 lessen over het zetten van constant geweldige koffie thuis. Stream of download de volledige cursus om te leren hoe je koffie net zo goed kunt zetten als je lokale barista voor een fractie van de kosten. Met Smart Connect kunt u uw Jura-machine vanaf uw tablet of smartphone gebruiken via Bluetooth of Wi-Fi. Een van de belangrijkste factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een Jura-koffiemachine, is hoeveel drankopties u nodig heeft.

Deze machine is uitgerust met de meest kieskeurige koffie-instellingen, zodat u uw drank als geen ander kunt aanpassen. Je kunt de beste machine ter wereld hebben, maar als je wat derde klas, low-end koffiebonen maalt, is het geen wonder dat je een saaie, middelmatige drank krijgt. De Jura S8 is een mid-range koffiemachine die veel maatwerk biedt zonder je hoofd te laten draaien. En wat er ook gebeurt, Jura-slijpmachines hebben de neiging om snel, stil te zijn en de koffiebonen met respect en liefde te behandelen.

Nogmaals, dit toont aan dat Jura-koffiemachines voor thuis altijd het beste zijn als ze niet proberen betaalbaar of geschikt te zijn voor de massa. Of het nu gaat om het nieuwste model, een klassieker of een instapmodel, Jura-koffiemachines zijn echte werkpaarden. Hoewel ik de voorkeur geef aan Jura-koffiemachines, betekent dat nog steeds niet dat ik de algehele prijs-prestatieverhouding leuk vind. Jura maakt zowel consumenten- als commerciële machines, evenals accessoires waarmee u uw kopje koffie tot in het kleinste detail kunt bedienen.

De Jura C60 Impressa is een elegante machine die het water snel opwarmt, zodat u in een mum van tijd uw koffie krijgt. Naast het selecteren van de koffiesterkte, kunt u met de machine ook aanpassen hoe heet u de watertemperatuur wilt hebben. Voor drukke huishoudens met veel koffiedrinkers kan dit een dealbreaker zijn, maar voor alle anderen is dit een voordelige espressomachine. .

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *