Hoe goed zijn Jura-koffiemachines?

Elke Jura-machine in uw huis maakt geweldige koffie. En het is altijd een goede dag waarop u uw ochtend kunt beginnen met een uitstekende kop koffie.

Hoe goed zijn Jura-koffiemachines?

Elke Jura-machine in uw huis maakt geweldige koffie. En het is altijd een goede dag waarop u uw ochtend kunt beginnen met een uitstekende kop koffie. Jura is een premium bean-to-cup koffiemachinefabrikant die een reeks uitstekende modellen produceert. Hoewel hun machines altijd duur zijn - Jura doet gewoon geen budgetopties - betekenen de hoogwaardige espresso-output en de verscheidenheid aan handige functies vaak dat ze ook waar voor hun geld bieden.

Deze machine is ook uitzonderlijk milieuvriendelijk en gebruikt zoveel mogelijk van de boon om afval te elimineren, zodat u het extra voordeel krijgt dat u de planeet helpt terwijl u geniet van een fantastische kop koffie. Bovendien zijn de reiniging en het onderhoud net zo eenvoudig, en de kwaliteit van de geproduceerde koffie is net zo goed als sommige van de betere Jura-koffiemachines. Voor veel cafeïnebehoeftige consumenten zijn die functies niet belangrijk genoeg om 20-25% meer te betalen te rechtvaardigen, daarom hebben espressomachines uit de Jura E-serie zo'n brede bijval gekregen. De recentere editie profiteert van enkele opmerkelijke upgrades, waaronder de Jura Aroma G3-molen die twee keer zo snel is als zijn voorganger en meer opties voor warm water en koffie.

Er is natuurlijk de mogelijkheid voor een commerciële automatische koffie- en espressomachine thuis, maar dat lijkt overdreven gezien wat de Jura-thuismachines bieden. Zonder ingebouwde melkopschuimer is deze machine het meest geschikt voor een koffiepurist die zijn koffie liever rechtop zet. Bovendien is er een volledig touchscreen dat volledig intuïtief is en een automatische melkdispenser heeft, zodat u perfecte kopjes gastronomische koffie kunt maken zonder ze zelfs in de machine zelf te hoeven verplaatsen. Jura-machines met deze functie doen dit altijd automatisch en passen het water aan op basis van de hoeveelheid koffie die u gebruikt.

We raden aan om wat whiskyrotsen te kopen en deze te gebruiken om je koffie af te koelen tot de echte ijskoffietemperatuur voor optimaal genot. Dit is een geweldige machine die het meest geschikt is voor koffieliefhebbers die nogal wat opties willen, samen met het kunnen maken van geweldige espresso en koffiedranken met één knop. Mijn eerste kennismaking met koffie was tijdens mijn studententijd, toen ik het gebruikte als een bron van cafeïne om nachtelijke studiesessies van brandstof te voorzien, maar al snel raakte ik geobsedeerd door de chemie van koffie. Deze koffie- en espressomachine van Jura lijkt veel op de ENA Micro 1 - met als bijkomend voordeel dat je met één druk op de knop een dubbele opname kunt maken (of als je vriendelijk bent en graag deelt - twee enkele shots).

Deze chroomkleurige roestvrijstalen machine van Jura heeft een capaciteit van vier pond en een slim touchscreen zodat je in een handomdraai allerlei verschillende koffiedranken kunt maken die je wilt. Jura is een Zwitsers merk dat gespecialiseerd is in het produceren van koffiemachines, maar ze bouwen ook andere huishoudelijke apparaten. Afgezien van welke machine de beste eigenschappen voor u heeft, moet de prijs een belangrijke overweging zijn bij de beslissing welke Jura-koffiemachine u wilt kopen. Dit betekent dat het geweldig is voor kleine keukens of als u niet wilt dat een omvangrijk koffiezetapparaat uw werkblad inneemt.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *