Wie is de eigenaar van Jura-koffiemachines?

De Swiss Connection JURA Inc. is wereldwijd marktleider in het premiumsegment van automatische koffiemachines, dat het in meer dan 40 landen verkoopt.

Wie is de eigenaar van Jura-koffiemachines?

De Swiss Connection JURA Inc. is wereldwijd marktleider in het premiumsegment van automatische koffiemachines, dat het in meer dan 40 landen verkoopt. Emanuel Probst is al 30 jaar CEO van Jura. Met doorzettingsvermogen en een flair voor marketing heeft hij de koffiemachines van het bedrijf veranderd in statussymbolen voor rijke huishoudens over de hele wereld.

Al 60 jaar lang verkocht JURA zijn brede assortiment huishoudelijke apparaten voornamelijk in Zwitserland. In 1991 werd een bewuste verschuiving gemaakt naar automatische speciale koffiemachines en een internationale houding. JURA ontwikkelde zich tot een wereldspeler en is nu toonaangevend op het gebied van innovatie in meer dan 50 landen. De gepatenteerde zetunit met variabele zetkamer is het belangrijkste onderdeel van elke Jura-koffiemachine.

Probst heeft het sindsdien getransformeerd tot een van's werelds toonaangevende leveranciers van volautomatische koffiemachines. Mensen die een Jura-koffiemachine kopen, weten dat goede koffie zeker de investering op lange termijn waard is. Jura-koffiemachines bieden aangepaste drankopties en optimaal onderhoud met slechts één druk op de knop. Automatische koffiemachines met een thermoblok hebben ongeveer dezelfde hoeveelheid energie nodig om een koffie te bereiden als machines met een boiler.

DIN 18873-2 standaardiseert het meetproces voor het registreren van de relevante energieverliezen van koffiemachines. De stijging was het gevolg van de verkoop van 548.000 koffiemachines, 100 000 meer dan in het voorgaande jaar. De meest recente trend was naar apparaten die zowel koude als warme koffie kunnen bereiden. Voor elke keer perfecte koffie in de beker, is het belangrijk om dagelijks voor uw automatische koffiemachine te zorgen en enkele eenvoudige hygiënevoorschriften te volgen met betrekking tot melk, koffie en water.

JURA is een gerenommeerd bedrijf dat de nieuwste technologie biedt, is gebouwd volgens hoge Europese normen, een goed georganiseerd en betrouwbaar serviceprogramma heeft en eigenaren jarenlang koffieplezier biedt. Met een brede selectie accessoires, waaronder een kopjeswarmer, melkkoeler, functieset voor het weggooien van koffiedik, druppelafvoerset en interface voor boekhoudsystemen, evenals een aantrekkelijk assortiment opslag- en presentatie-eenheden, is het mogelijk om een complete koffieoplossing te creëren die is afgestemd op uw specifieke situatie vereisten. Het feit dat haar man als een van de eersten voelde dat de toekomst toebehoorde aan volautomatische koffiemachines, vervult Marianne Probst tot op de dag van vandaag met trots. Het bedrijf lanceerde zijn eerste intern ontwikkelde volautomatische koffiemachine in 1994, onder de naam Impressa 500.

Met een automatische koffiemachine van JURA kunt u kiezen uit de vrijwel onbeperkte selectie verse koffiebonen die beschikbaar zijn, afhankelijk van uw smaak. Geniet van uw perfecte koffie in een JURA-tafelgerei zoals kopjes en schotels en glazen van de beste kwaliteit.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *