Is jura de beste koffiemachine?

Beoordeling 99% (6) · De Jura Z6 is een opmerkelijke automatische espressomachine. Sterker nog, ik noem het de „Beste overall Jura-koffiemachine”.

Is jura de beste koffiemachine?

Beoordeling 99% (6) · De Jura Z6 is een opmerkelijke automatische espressomachine. Sterker nog, ik noem het de „Beste overall Jura-koffiemachine”. Jura Z6 — Beste overall · Jura Z10 — Beste voor koude. Jura is een Zwitsers merk dat gespecialiseerd is in het produceren van koffiemachines, maar ze bouwen ook andere huishoudelijke apparaten.

Het bedrijf begon in de jaren tachtig met de productie van automatische espressomachines en is sindsdien uitgegroeid tot een middelgroot bedrijf met ongeveer 600 werknemers. Dat betekent echter niet dat hun machines geen uitstekende espresso produceren. De A1 kan worden beschouwd als de baby van het Jura-assortiment - hoewel hij zeker niet goedkoop is, zelfs volgens bean-to-cupnormen. Het is een stijlvol model met een eigentijds design - en is de enige Jura-machine die op onze lijst van de top 10 bonen-tot-kopkoffiemachines staat.

Dus wat maakt dit model zo bijzonder? Binnenin heeft de A1 een conische braamslijper, een pomp van 15 bar en een thermoblokverwarmingssysteem. Jura heeft ook zijn Pulse Extraction Process-technologie toegevoegd aan de A1, wat de extractietijd optimaliseert voor een heerlijke espresso. De PEP-technologie, gecombineerd met het CLARIS waterfilter, resulteert in consistent uitstekende koffie. Daarnaast heeft het model een watertank van 1,1 liter, een energieneutrale schakelaar en een one-touch bediening.

Hij is ook twee keer zo snel als de G3-molen, kan worden geprogrammeerd voor drie verschillende koffiespecialiteiten en kan zowel voorgemalen als verse koffiebonen worden gebruikt. Toch, als je een Jura-koffiemachine wilt zijn, maar je geen van de duurdere modellen kunt veroorloven, zou de A1 een uitstekende keuze kunnen zijn. Het is ook geweldig als je een espressomachine van hoge kwaliteit wilt, maar niet veel ruimte hebt in de keuken. Als u wat meer wilt uitgeven aan een koffiezetapparaat met meer functies dan de A1, kan de Jura E6 een optie zijn om te overwegen.

Het is een uitstekende koffiemachine die volledig geautomatiseerde espresso maakt, een gebruiksvriendelijk TFT-display heeft en een ingebouwde melkopschuimer voor cappuccino en andere melkachtige dranken. Samenvattend is de Jura E6 duurder dan de A1, maar is qua functies een stap hoger - vooral als je melkachtige koffie wilt. Het is niet perfect, maar produceert heerlijke espresso en is gemakkelijk te gebruiken. Vanaf de A1 hebben we het premium Jura S8 Moonlight.

Dit is een model met veel meer functies dat in staat is om tegelijkertijd twee kopjes espresso te produceren. Zoals je van Jura mag verwachten, is de S8 een aantrekkelijk model. Het heeft het stijlvolle zwarte voorpaneel dat op de meeste Jura-machines te zien is, terwijl de zilveren zijpanelen en koffiedispensers een stijlvol contrapunt vormen. Het model heeft ook een aanraakscherm voor het bekijken van selecties en 15 ingebouwde programma's.

Andere kenmerken zijn een druk van 15 bar, energiebesparende modus en programmeerbare uitschakelinstelling. De S8 heeft ook een veel grotere 2,4 watertank in vergelijking met de A1, wat belangrijk is omdat hij twee espresso's tegelijkertijd kan maken. Al met al is de Jura S8 een stijlvol model dat in staat is om een verscheidenheid aan uitstekende koffies te produceren. Hoewel hij een stuk duurder is dan de A1, is hij ook veel veelzijdiger met het melkschuimsysteem, de dispenser met twee kopjes en het aanraakscherm.

Dus als u op zoek bent naar een automatische Jura-koffiemachine, dan is de S8 misschien de perfecte optie. De J6 heeft nog een aantal andere functies. Deze omvatten een opnieuw ontworpen opslagsysteem, waarmee u de melkpijp en -tuit uit het zicht maar binnen handbereik kunt bewaren, en een variabele brouwkamer. Het waterfiltratiesysteem kan het waterfilter ook automatisch detecteren met behulp van RFID-technologie.

Andere kenmerken zijn het Pulse-extractieproces van het bedrijf voor optimale extractietijden, een snellere versie van de Aroma G3-molen en fijne schuimtechnologie. Als je geen groot budget hebt, is de Jura A1 waarschijnlijk de beste optie. Het is een compact model dat nog steeds smakelijke espresso produceert. De machine heeft ook de klassieke Jura-stijl, wat betekent dat hij er geweldig uitziet in elke keuken.

Het heeft ook 10 koffiesterkte-instellingen, wat betekent dat u specifiek kunt zijn over hoe u uw koffie wilt. Voor een perfecte koffie op basis van espresso thuis, ga voor een hendelmachine voor thuis waarmee je alle variabelen in het thuisbrouwen kunt regelen. De Jura GIGA 6 hoeft vergelijkingen niet uit de weg te gaan, zelfs een beetje, en maakt geweldige koffie. Elke keer dat ik een Jura-koffiemachine heb beoordeeld, ben ik echter gaan waarderen wat ze te bieden hebben.

Dat maakt het ideaal om de fijne kunst van het malen van je koffie tot een T te krijgen, wat resulteert in enkele van de beste koffie van alle Jura-brouwers. Je wilt er ook voor zorgen dat je een koffiemolen krijgt (of er in ieder geval een vindt waarop er een is bevestigd), zodat je elke keer verse koffie kunt krijgen. Het Zwitserse merk Jura, de cafeïnehoudende koningen van geweldige koffie en aanwezigheid op het aanrecht, heeft het opnieuw gedaan met zijn opnieuw gelanceerde E8 bean-to-cup machine. Tegenwoordig draait alles bij jura-koffiemachines om perfecte koffie van elk type koffieboon, evenals een perfecte consistentie van de melk.

Net als bij andere pompmachines laadt u de koffie zelf, stoomt u onderweg melk en maakt u vervolgens eenvoudig uw drankkeuze, voordat u zich in een mum van tijd koestert in prachtig gemaakte koffie. Tot voor kort heb ik altijd met mijn ogen gerold toen ik iemand hoorde praten over een Jura-koffiezetapparaat. Dit Jura-koffiezetapparaat voor één portie is de perfecte keuze voor de drukke bij die een snelle kop koffie nodig heeft als hij de deur uit gaat. De Jura C60 Impressa is een elegante machine die het water snel opwarmt, zodat u in een mum van tijd uw koffie krijgt.

De Jura S8 is een mid-range koffiemachine die veel maatwerk biedt zonder je hoofd te laten draaien. Wanneer een superautomatische espressomachine van Jura een tweecijferige numerieke code draagt, is het meestal een enigszins gewijzigde versie van een uit de hoofdreeks. .

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *