Zijn Jura-koffiemachines het geld waard?

Je krijgt er echter veel voor terug voor deze prijs. Kwaliteit Niet van de machine, maar van de koffie die het produceert.

Zijn Jura-koffiemachines het geld waard?

Je krijgt er echter veel voor terug voor deze prijs. Kwaliteit Niet van de machine, maar van de koffie die het produceert. Er is geen twijfel over mogelijk - koffie gemaakt op een Jura-koffiezetapparaat is merkbaar gladder, romiger en vollediger geëxtraheerd dan de meeste toonaangevende concurrenten. Het is vrij eenvoudig om te zien dat je betaalt voor wat je krijgt.

Jura wordt geleverd met de door het Zwitserse merk gegarandeerde gemoedsrust die we allemaal zo hard nodig hebben; het is gemakkelijk te gebruiken vanaf het begin en overal; het is buitengewoon gemakkelijk te onderhouden - en het maakt buitengewone koffie- en koffieproducten. Jura is een premium bean-to-cup koffiemachinefabrikant die een reeks uitstekende modellen produceert. Hoewel hun machines altijd duur zijn - Jura doet gewoon geen budgetopties - betekenen de hoogwaardige espresso-output en de verscheidenheid aan handige functies vaak dat ze ook waar voor hun geld bieden. Zie je, ik had een beetje een chip op mijn schouder tegen de Zwitsers, die in mijn gedachten hun Jura-koffiemachines te duur hadden.

Ik noemde dit Jura-koffiezetapparaat bijna „het beste voor lactose-intoleranten, maar besloot dat dat ongevoelig zou zijn. De Jura e8 espressomachine is uitgerust met een Aroma G3-molen met 6 niveaus, die je bonen twee keer sneller kan malen dan andere traditionele molens. Iedereen die serieus overweegt om een Jura-koffiezetapparaat te kopen of te huren, is waarschijnlijk tot het besef gekomen dat deze machine een behoorlijk hoog prijskaartje heeft. De chromen afwerking gaat bijvoorbeeld veel langer mee dan sommige andere matte afwerkingen op Jura-machines.

Als u op zoek bent naar een perfecte koffiemachine, kan het kopen van een Jura-koffiemachine absoluut de moeite waard zijn. Nogmaals, dit toont aan dat Jura-koffiemachines voor thuis altijd het beste zijn als ze niet proberen betaalbaar of geschikt te zijn voor de massa. Maar zijn Jura-koffiemachines het geld waard? Het antwoord, kortom, is dat het afhangt van wat je wilt en de tijd die je aan de leercurve wilt besteden. Het heeft het stijlvolle zwarte voorpaneel dat op de meeste Jura-machines te zien is, terwijl de zilveren zijpanelen en koffiedispensers een stijlvol contrapunt vormen.

Het is een goede machine voor iemand die niets zo supercompact nodig heeft als de Jura A1-espressomachine.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *