Is de Jura-koffiemachine Zwitsers?

Jura Elektroapparate AG is een Zwitserse ontwikkelaar en distributeur van huishoudelijke apparaten, voornamelijk espressomachines, met hoofdkantoor in Niederbuchsiten, kanton Solothurn. Het bedrijf werd in 1931 opgericht door Leo Henzirohs.

Is de Jura-koffiemachine Zwitsers?

Jura Elektroapparate AG is een Zwitserse ontwikkelaar en distributeur van huishoudelijke apparaten, voornamelijk espressomachines, met hoofdkantoor in Niederbuchsiten, kanton Solothurn. Het bedrijf werd in 1931 opgericht door Leo Henzirohs. Dus je overweegt een Jura-koffiemachine? Dan heb je VEEL opties. De mensen in dit Zwitserse bedrijf zijn overpresteerders.

Het is niet zo aanpasbaar als andere Jura-espressomachines - je kunt kiezen voor 7 of 10 g koffie (0,25 of 0,35 oz), de hoeveelheid heet water en de maalgrootte. Afgezien van welke machine de beste eigenschappen voor u heeft, moet de prijs een belangrijke overweging zijn bij de beslissing welke Jura-koffiemachine u wilt kopen. Jura-machines met deze functie doen dit altijd automatisch en passen het water aan op basis van de hoeveelheid koffie die u gebruikt. En houd er rekening mee dat Jura zelf zijn klanten helpt door in de fabriek gerenoveerde espressomachines aan te bieden (.

Dus als je met de andere Jura-koffiezetapparaten speelt, is de Z8 geweldig om je de extra opties te geven, maar niet het extra niveau van toeters en bellen. Je kunt dit gebruiken om van koffiesoort te wisselen, zoals wanneer die cafeïnevrije persoon in je leven koffie wil terwijl je op het punt stond je eigen cafeïnehoudende brouwsel te maken. We hebben de belangrijkste op een rijtje gezet die u zult zien wanneer u Jura-koffiemachines koopt, zodat u niet eindeloos hoeft te googlen wat ze betekenen. En wat er ook gebeurt, Jura-slijpmachines hebben de neiging om snel, stil te zijn en de koffiebonen met respect en liefde te behandelen.

De Z6 is het meest geschikt voor koffieliefhebbers met een groot budget, behoefte aan meerdere koffieopties en een grote toonbank. Zonder ingebouwde melkopschuimer is deze machine het meest geschikt voor een koffiepurist die zijn koffie liever rechtop zet. Uitstekende materialen Gemaakt van hoogwaardige materialen en volgens Zwitserse normen van precisie, de afwerking, visuele aantrekkingskracht en tactiele kwaliteiten van deze elegante koffiemachines kunnen niet anders dan indruk maken. Als u echter op zoek bent naar een koffiemachine voor op kantoor waar uw medewerkers echt enthousiast van worden, dan is dit de Rolls-Royce onder de koffiemachines.

Terwijl steeds meer van de 17 koffiemachines nu zijn Pulse-extractieproces hebben, was de Z6 een van de eersten. Maar voor de 95% van de mensen die op zoek zijn naar een geweldige bonen-tot-kopmachine voor zwarte koffie en espresso, komt de A1 er bovenop. Nu vind je misschien de koffie van de ENA Micro 5 lekker en moet je eigenlijk relatief snel achter elkaar 4 of 6 koffies zetten.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *