Zijn Jura-koffiemachines gemaakt in China?

Dit bedrijf koopt enkele van de belangrijkste componenten uit China (Shenzhen) en Maleisië (Penang) en assembleert het eindproduct in Zwitserland. De kernactiviteit van JURA is gericht op hoogwaardige volautomatische koffiemachines voor thuis en commercieel gebruik, waarbij de verkoop van thuisgebruik ongeveer 70% van het totaal vertegenwoordigt.

Zijn Jura-koffiemachines gemaakt in China?

Dit bedrijf koopt enkele van de belangrijkste componenten uit China (Shenzhen) en Maleisië (Penang) en assembleert het eindproduct in Zwitserland. De kernactiviteit van JURA is gericht op hoogwaardige volautomatische koffiemachines voor thuis en commercieel gebruik, waarbij de verkoop van thuisgebruik ongeveer 70% van het totaal vertegenwoordigt. Maar ik heb ook gehoord dat sommige ervan, waarschijnlijk de goedkopere, in Portugal worden gemaakt. De Bunn GRBD Velocity-brouwer is afkomstig van Bunn-O-Matic, het oude en beroemde Amerikaanse koffiezetapparaatbedrijf.

Dit koffiezetapparaat is het echte werk als je een koffiezetapparaat nodig hebt dat snel veel koffie op de juiste temperatuur kan zetten. Als we 'veel koffie' zeggen, bedoelen we elke hoeveelheid koffie van 4 tot 10 kopjes die rechtstreeks in de slim ontworpen glazen karaf wordt gezet. Met de verwarmingsplaat wordt de koffie warm gehouden zolang de familiebijeenkomst duurt. Toddy is een vrouwenbedrijf gevestigd in Loveland, Colorado, waar al hun koffiezetapparaten worden gemaakt.

Het Toddy Cold Brew-systeem vereist geen elektriciteit en maakt gebruik van een gepatenteerd koudwaterfiltratieproces om een rijk en zeer zuurarm koffieconcentraat te bereiden. Het Takeya cold brew en iced koffiezetapparaat is een duurzame kan met een siliconen deksel en handvat voor een gemakkelijkere manier met je koffie. Coffee's en Cuisinart's zouden op zijn minst enkele van hun koffiemachines in de Verenigde Staten produceren. Automatische filterdetectie De nieuwste generatie koffiemachines en filters communiceren met elkaar.

Zo kunt u op elk moment speciale koffiesoorten naar uw eigen smaak bereiden op alle automatische koffiemachines van JURA die zijn uitgerust met Smart Connect. Koffiemachines van JURA worden geassocieerd met het beste koffieresultaat, de eenvoudigste bediening en een verbluffend design. De Technivorm Moccamaster wordt vaak niet alleen genoemd als het beste koffiezetapparaat dat niet in China is gemaakt, maar het beste high-end koffiezetapparaat dat overal wordt gemaakt, door gewone koffiedrinkers en barista's. Dit is een fantastische machine voor serieuze espressoliefhebbers die willen dat hun dranken op basis van espresso worden gemaakt door een professionele machine.

Er is een breed scala aan koffiezetapparaten gemaakt in de VS, dus nadenken over hoe u van uw koffie geniet, is een gemakkelijke manier om uw opties te beperken. Als je de voorkeur geeft aan koffie aan de andere kant van het spectrum, met een gedurfde smaak en zware body, dan ben je beter af met een espressomachine of AeroPress-brouwsel. Om maar een voorbeeld te noemen: de filterpatroon en het koffiezetapparaat zijn draadloos verbonden door RFID-technologie.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *