Is de Jura-koffiemachine vaatwasmachinebestendig?

Wanneer een programma wordt gestart. Is de Jura-koffiemachine vaatwasmachinebestendig.

Is de Jura-koffiemachine vaatwasmachinebestendig?

Wanneer een programma wordt gestart. Is de Jura-koffiemachine vaatwasmachinebestendig. Het zwaartepunt is ideaal gelegen om morsen te voorkomen. De melkcontainers van Jura zijn ook veilig voor de vaatwasser en kunnen standhouden.

Speciaal voor JURA-koffiemachines ontworpen connectoren, optimale temperatuuromstandigheden voor melk en intuïtieve onderhouds- en reinigingswerkzaamheden garanderen een optimale melkhygiëne. De lekbak zal ook profiteren van een grondige reiniging eenmaal per week, omdat het simpelweg weggieten van het overtollige water een koffiefilm in de bak achterlaat en die film de kleine stroom van het linker contact van de lade naar het juiste contact van de lade kan geleiden, wat de machine vertelt dat de bak vol is. Nee voor degenen die nieuw zijn in de wereld van cold brew, het is anders dan ijskoffie omdat het wordt gemaakt door koffiedik erin te weken. Met de typische Jura-stijl en design kunt u met deze container uw melk bewaren en kan deze worden aangesloten op uw koffiemachine wanneer dat nodig is voor een plat wit, latte of cappuccino.

Het waterreservoir kan een slijmerig residu ontwikkelen als het niet van tijd tot tijd wordt schoongemaakt en dat vervolgens in de machine kan worden gezogen, waar het kan voorkomen dat de debietmeter draait, waardoor de machine denkt dat de waterstroom is gestopt en herhaaldelijk vraagt om „open kraan „sluiten”, druk op rotatie of „druk op” spoelen in een poging om water te laten stromen. Als u langer dan een maand weg bent, plaats dan bij terugkomst een nieuw filter en spoel de machine af voordat u uw eerste koffie klaarmaakt. We hebben het assortiment fosfaatvrije onderhoudsproducten van JURA ontwikkeld om het onderhoud van de machine met één druk op de knop te vergemakkelijken. De koffiereinigingscyclus is ontworpen om koffieresten en afzettingen uit het koffiesysteem te verwijderen - de zetkamer helemaal tot aan de koffieuitgangen.

Als het gaat om het perfecte koffieresultaat en een soepele werking van de machine, zijn de netheid van de machine en de hygiënische omgang met melk, koffie en water net zo belangrijk als de technische verfijningen van de automatische machine zelf.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *