Zijn Jura-koffiemachines het waard?

Je krijgt er echter veel voor terug voor deze prijs. Ja, Jura zal uw investering volledig waard zijn.

Zijn Jura-koffiemachines het waard?

Je krijgt er echter veel voor terug voor deze prijs. Ja, Jura zal uw investering volledig waard zijn. Ik gebruik al enkele jaren Jura 6 koffiemachines en nog steeds blijft de smaak hetzelfde als op de eerste dag. Ik heb voor Jura gekozen vanwege een aantal indrukwekkende faciliteiten zoals pulsextractieproces voor het beste aroma in de koffie, automatisch programmeerbare mogelijkheden, kleurenaanraakscherm, enz.

Als u meer wilt weten, bekijk dan enkele vergelijkingen met betrekking tot de Jura-koffiemachine. Jura is een premium bean-to-cup koffiemachinefabrikant die een reeks uitstekende modellen produceert. Hoewel hun machines altijd duur zijn - Jura doet gewoon geen budgetopties - betekenen de hoogwaardige espresso-output en de verscheidenheid aan handige functies vaak dat ze ook waar voor hun geld bieden. Niemand krabt meer aan zijn hoofd wanneer een superautomatisch koffiezetapparaat zonder melkopschuimer concurreert met andere machines in de categorie.

De E8 is de nieuwste generatie van Jura's best verkochte lijn van volautomatische espressomachines die met succes een middenweg vindt tussen bouwkwaliteit, prijs en prestaties. Net zoals het niet praktisch zou zijn om een Ferrari met een Honda te vergelijken, is het niet bepaald redelijk om Jura-koffiemachines met de rest te vergelijken. Het heeft het stijlvolle zwarte voorpaneel dat op de meeste Jura-machines te zien is, terwijl de zilveren zijpanelen en koffiedispensers een stijlvol contrapunt vormen. Het gemak dat deze functie biedt, is echt moeilijk te betwisten, wat het Jura Z8-koffiezetapparaat de titel „Best for Latte Lovers” heeft opgeleverd.

Ondanks veel overeenkomsten met de Jura E8, waaronder een gemakkelijk navigeerbaar LCD-scherm en een hele reeks speciale dranken, is de Jura ENA 8 ontworpen om ultracompact te zijn. Het begon allemaal met mijn zeer teleurstellende ervaring met het beoordelen van de Jura Impressa C60, wat me eerlijk gezegd een beetje van het merk afschrikte en me geen vrienden opleverde onder Jura-fans. Dit wijkt af van Jura's gebruikelijke zwarte ontwerp, maar zorgt ervoor dat de J6 zich zeker onderscheidt als een premium koffiemachine. Het vermogen van het Jura Z8 koffiezetapparaat om tegelijkertijd melk en koffie te bereiden, maakt cappuccino's en latte macchiatos nog beter.

Ik weet niet zeker of het gebrek aan focus op de Jura WE-serie te wijten is aan het pandemie-gedreven internationale tekort aan microchips, of dat Jura net verder is gegaan. Nu het merendeel van hun modellen meer dan £1000 kost - en sommige maar liefst £3700 - is hun doelmarkt koffieliefhebbers die bereid zijn meer te betalen voor de beste koffie. Als het op espresso aankomt, heeft de Jura E8 zeker zijn plaats verdiend in de grote competities van de superautomatische espressomachine. Als u wat meer wilt uitgeven aan een koffiezetapparaat met meer functies dan de A1, kan de Jura E6 een optie zijn om te overwegen.

Mijn eerste kennismaking met koffie was tijdens mijn studententijd, toen ik het gebruikte als een bron van cafeïne om nachtelijke studiesessies van brandstof te voorzien, maar al snel raakte ik geobsedeerd door de chemie van koffie. Zie je, Ik had een beetje een chip op mijn schouder tegen de Zwitsers, die in mijn gedachten hun Jura-koffiemachines te duur hebben gemaakt - een.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *