Waarom zijn Jura-koffiemachines zo duur?

Veel onderzoeksprocessen zorgen ervoor dat de Jura up-to-date blijft. Dus dat maakt het een beetje duur.

Waarom zijn Jura-koffiemachines zo duur?

Veel onderzoeksprocessen zorgen ervoor dat de Jura up-to-date blijft. Dus dat maakt het een beetje duur. Jura heeft een goede reputatie als merk. En voor deze merknaam zijn mensen bereid om een hoge prijs te betalen.

Het is een eenvoudig te gebruiken machine en maakt geweldige koffie met één druk op de knop. En, zoals alle Jura-machines, wordt hij geleverd met een braammolen van goede kwaliteit, waarvan we allemaal weten dat het belangrijk is voor de kwaliteit van uw koffie. Het is een beetje duurder dan de ENA 1 - dus je kunt er maar beter voor zorgen dat je twee schoten tegelijk nodig hebt als je dat soort geld gaat uitgeven. Voor drukke huishoudens met veel koffiedrinkers kan dit een dealbreaker zijn, maar voor alle anderen is dit een voordelige espressomachine.

Nu je enkele van de algemene principes hebt begrepen over wat producten duur maakt, laten we het eens bekijken vanuit het perspectief van een koffiemachine. Afgezien van welke machine de beste eigenschappen voor u heeft, moet de prijs een belangrijke overweging zijn bij de beslissing welke Jura-koffiemachine u wilt kopen. U moet zich realiseren dat de Jura E8-espressomachine echter groot is, 13,6 ″ x 11 ″ x 17,5 ″. Natuurlijk is het niets vergeleken met de 43 voorgeprogrammeerde dranken die de Jura Giga W3 Professional kan maken, maar het is een groot aantal omdat sommige van deze dranken niet verkrijgbaar zijn met lagere Jura-machines.

De Jura E8 reinigt zichzelf na elk gebruik en ontkalkt automatisch wanneer dat nodig is om uw koffie van topkwaliteit te houden. Stel jezelf een budget in en kijk vervolgens naar de prijs van elke Jura-koffiemachine om te zien of deze bij dat budget past. De „multi-level” aromamolen op de ENA 8 betekent niet noodzakelijk zoveel: het maalbereik van Jura-koffiemachines is ongeveer gelijk aan een standaard zestraps molen. Je zou denken dat een automatische koffiemachine voor deze prijs zou worden geleverd met een dubbele boiler, maar Jura lijkt te denken dat hun thermobloksysteem dit niet nodig heeft.

Het is het meest geschikt voor het geweldige koffie-thuisstamlid met een koffieliefhebber die elke keer een fantastische kop koffie wil, maar die niet al het gedoe en de moeite van een minder dan superautomatische koffie- en espressomachine wil. De Jura Z6 is als iets uit de film, waar de koffiemachine tot leven komt en de wereld overneemt. Niet alleen dat, maar je krijgt een geweldige koffiemachine van een van de bekende namen in de koffie-industrie, Nespresso. De brouwgroep zelf kan niet worden verwijderd om te worden schoongemaakt, Jura gelooft dat de zelfreinigings- en ontkalkingsprogramma's alles in topconditie houden voor het produceren van heerlijke koffie jarenlang en er zijn geen rapporten die anders suggereren.

Het vermogen van het Jura Z8 koffiezetapparaat om tegelijkertijd melk en koffie te bereiden, maakt cappuccino's en latte macchiatos nog beter. Als je op zoek bent naar een koffiemachine van dit kaliber, zul je geen betere vinden voor de prijs en zul je zeker geen betere vinden voor aanzienlijk goedkoper.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *