Hoe vaak maak je de Jura-koffiemachine schoon?

Het is erg belangrijk dat deze intervallen in acht worden genomen om het filter volledig effectief te laten zijn. Anders is een optimale waterkwaliteit en dus de perfecte kop koffie niet gegarandeerd.

Hoe vaak maak je de Jura-koffiemachine schoon?

Het is erg belangrijk dat deze intervallen in acht worden genomen om het filter volledig effectief te laten zijn. Anders is een optimale waterkwaliteit en dus de perfecte kop koffie niet gegarandeerd. Persoonlijk gebruik ik een keer per week. Een regelmatige reiniging van het melksysteem zorgt ervoor dat het systeem in de toekomst correct werkt.

Bij normaal gebruik raden wij aan om de melkleiding elke 3 maanden te vervangen. Schone leidingen en tips voorkomen ook dat verstoppingen achterblijven. Verwijder de melkslang uit de melkcontainer en plaats deze in uw schone oplossing en druk vervolgens op de knop (p) of programmamodus, uw koffiezetapparaat heeft een reinigingsfunctie voor het melksysteem, volg gewoon de aanwijzingen. Uw machine zou u moeten vragen om dit te doen.

Hoe vaak moet ik de Jura-reiniger gebruiken? Dit is het geval wanneer uw koffiemachine dat wel is. Onze machine wordt gebruikt in een kantoor, dus veel gebruik met de stoomboot en opschuimer; Dus de jura (ena) die ik heb spoelt zichzelf af tijdens het opstarten en ook wanneer hij wordt uitgeschakeld. Dankzij de fijne schuimtechnologie van Jura kunt u genieten. Je maakt het melksysteem dagelijks schoon, om te voorkomen dat melkresten aankoeken en verstoppingen veroorzaken.

Op deze manier houdt u het systeem ook hygiënisch. Nadat je een melkspecialiteit hebt gemaakt, spoelt de koffiemachine de leidingen kort met water. Ga je de komende uren de koffiemachine niet gebruiken? Reinig het melksysteem grondig met een reinigingsmiddel. We hebben het assortiment fosfaatvrije onderhoudsproducten van JURA ontwikkeld om het onderhoud van de machine met één druk op de knop te vergemakkelijken.

Als u langer dan een maand weg bent, plaats dan bij terugkomst een nieuw filter en spoel de machine af voordat u uw eerste koffie klaarmaakt. De vervanging van het clearyl-waterfilter voor Jura-espressomachines vermindert de noodzaak voor ontkalking en verbetert de koffiesmaak. Speciaal ontworpen connectoren voor Jura-koffiemachines, optimale temperatuuromstandigheden voor melk en intuïtieve onderhouds- en reinigingswerkzaamheden garanderen een optimale melkhygiëne. De combinatie van originele, fosfaatvrije JURA-onderhoudsproducten en -programma's die zijn ontworpen om ermee samen te werken, zorgt voor een onberispelijke zuiverheid en consistent perfecte koffieresultaten.

Als u van plan bent om regelmatig een koffie-uitlaat te gebruiken, wordt ten minste eenmaal per maand een Jura 3 Phase reinigingstablet aanbevolen om ophoping van muffe resten te voorkomen, die op hun beurt de stopcontacten kunnen blokkeren en dus uw koffie kunnen aantasten. Als het gaat om het perfecte koffieresultaat en een soepele werking van de machine, zijn de netheid van de machine en de hygiënische omgang met melk, koffie en water net zo belangrijk als de technische verfijningen van de automatische machine zelf.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *