Waar komt het Jura-koffiezetapparaat vandaan?

Ik noemde dit Jura-koffiezetapparaat bijna „het beste voor lactose-intolerant”, maar besloot dat dat ongevoelig zou zijn. Niemand krabt meer aan zijn hoofd wanneer een superautomatisch koffiezetapparaat zonder melkopschuimer concurreert met andere machines in de categorie.

Waar komt het Jura-koffiezetapparaat vandaan?

Ik noemde dit Jura-koffiezetapparaat bijna „het beste voor lactose-intolerant”, maar besloot dat dat ongevoelig zou zijn. Niemand krabt meer aan zijn hoofd wanneer een superautomatisch koffiezetapparaat zonder melkopschuimer concurreert met andere machines in de categorie. Deze mini koffiemachine is een prachtige aanvulling op elke keuken door zijn stijlvolle uiterlijk en fantastische functionaliteit. De E8 is de nieuwste generatie van Jura's best verkochte lijn van volautomatische espressomachines die met succes een middenweg vindt tussen bouwkwaliteit, prijs en prestaties.

Het vermogen van het Jura Z8 koffiezetapparaat om tegelijkertijd melk en koffie te bereiden, maakt cappuccino's en latte macchiatos nog beter. De Jura GIGA 6 hoeft vergelijkingen niet uit de weg te gaan, zelfs niet een beetje, en maakt geweldige koffie. Hoewel het waar is dat Jura-koffiemachines een degelijk reinigingsprogramma en tal van automatische oplossingen bieden voor het reinigen van de brouwgroep, is er een keerzijde. Voor veel cafeïnebehoeftige consumenten zijn die functies niet belangrijk genoeg om 20-25% meer te betalen te rechtvaardigen, daarom hebben espressomachines uit de Jura E-serie zo'n brede bijval gekregen.

Dit is trouwens normaal voor duurdere machines, maar een sterk verkoopargument voor het Jura E8-koffiezetapparaat. Nogmaals, dit toont aan dat Jura-koffiemachines voor thuis altijd het beste zijn als ze niet proberen betaalbaar of geschikt te zijn voor de massa. Net zoals het niet praktisch zou zijn om een Ferrari met een Honda te vergelijken, is het niet bepaald redelijk om Jura-koffiemachines met de rest te vergelijken. U moet een retourautorisatie verkrijgen om uw defecte machine terug te sturen, en als Jura het niet kan repareren, zullen ze het vervangen.

U kunt de weergave met platte tekst gebruiken of verbinding maken met de Smart Connect-app die het merk speciaal voor hun koffiezetapparaat heeft gemaakt. De Jura S8 koffiemachine staat tussen de E-serie en de Z-serie in, terwijl de Jura X8 helemaal van de fabriek is verdwenen. Jura maakt zowel consumenten- als commerciële machines en accessoires waarmee u uw kopje koffie tot in het kleinste detail kunt bedienen.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *