Is de Jura-koffiemachine goed?

Elke Jura-machine in uw huis maakt geweldige koffie. En het is altijd een goede dag waarop u uw ochtend kunt beginnen met een uitstekende kop koffie.

Is de Jura-koffiemachine goed?

Elke Jura-machine in uw huis maakt geweldige koffie. En het is altijd een goede dag waarop u uw ochtend kunt beginnen met een uitstekende kop koffie. Jura is een premium bean-to-cup koffiemachinefabrikant die een reeks uitstekende modellen produceert. Hoewel hun machines altijd duur zijn - Jura doet gewoon geen budgetopties - betekenen de hoogwaardige espresso-output en de verscheidenheid aan handige functies vaak dat ze ook waar voor hun geld bieden.

De Jura A9 automatische koffiemachine in het zwart biedt u de meeste kwaliteiten die u van een oud merk als Jura mag verwachten. Je krijgt uitzonderlijke kwaliteit, groot gebruiksgemak en een heerlijk product om op te starten. Bovendien is er een volledig touchscreen dat volledig intuïtief is en een automatische melkdispenser heeft, zodat u perfecte kopjes gastronomische koffie kunt maken zonder ze zelfs in de machine zelf te hoeven verplaatsen. Net als veel van de andere modellen op onze lijst, is het uitstekend om te entertainen, maar ook perfect om's ochtends alleen van dat idyllische kopje koffie te genieten.

Compact ontwerp en uitstekende kwaliteit maken dit de beste Jura-koffiemachine voor degenen die uitsluitend zwarte koffie- of espressodrinkers zijn. Bovendien is er geen melktemperatuur of schuimaanpassing, zijn de koffietuiten niet in breedte verstelbaar en moet je je kopje van de koffietuit naar de melktuit verplaatsen - nauwelijks een complexe operatie. Mijn eerste kennismaking met koffie was tijdens mijn studententijd, toen ik het gebruikte als een bron van cafeïne om nachtelijke studiesessies van brandstof te voorzien, maar al snel raakte ik geobsedeerd door de chemie van koffie. Niet tenzij je een feestje organiseert en iedereen ineens een latte uit je geweldige koffiemachine wil.

Deze roestvrijstalen machine van Jura wordt geleverd in strak Piano Black en kan tot 2,3 pond koffie bevatten. Uiteindelijk zorgt deze machine voor alles wat u zou willen, intuïtief aan wat u lekker vindt en elke keer de juiste kopjes koffie op de gewenste sterkteniveaus kan leveren. Maak de ruimte vrij voor uw Jura-espressomachine en meet het snel, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw droommachine mooi past. Er is geen melkcontainer met Jura-machines, maar je kunt gewoon koude melk in een kopje gieten tijdens het zetten van koffie en de melkleiding van de machine gebruiken om het daar vandaan te halen.

Deze automatische koffiemachine in mooi microzwart weegt minder dan twintig pond en past perfect in elke hoek van uw keuken. Als u echter geld wilt besparen en zich geen zorgen maakt over het aanschaffen van een gloednieuwe machine, zijn gerenoveerde Jura-espressomachines het overwegen waard. Nu weet u waarom volautomatische espressomachines grover koffiedik produceren dan wat er in traditionele filterdragers wordt gebruikt, zelfs in de beste stand die beschikbaar is. Koffie bestaat voor 98% uit water, dus de waterkwaliteit is belangrijk voor de smaak en de levensduur van uw espressomachine.

Het is een uitstekende koffiemachine die volledig geautomatiseerde espresso maakt, een gebruiksvriendelijk TFT-display heeft en een ingebouwde melkopschuimer voor cappuccino en andere melkachtige dranken. Ondanks veel overeenkomsten met de Jura E8, waaronder een gemakkelijk navigeerbaar LCD-scherm en een hele reeks speciale dranken, is de Jura ENA 8 ontworpen om ultracompact te zijn.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *