Zijn Jura-koffiemachines met dubbele spanning?

Jura-koffiezetapparaat werkt met 1450w 220-240V. Dus ik denk dat je een transformator met een hogere W nodig hebt.

Zijn Jura-koffiemachines met dubbele spanning?

Jura-koffiezetapparaat werkt met 1450w 220-240V. Dus ik denk dat je een transformator met een hogere W nodig hebt. Het betekent dat als u een transformator van 3000w koopt, het goed komt. JRARA is gevestigd in Zwitserland en produceert koffiemachines in overeenstemming met de Zwitserse kwaliteitsnormen en is een van's werelds toonaangevende ontwikkelaars en fabrikanten van automatische koffiespecialiteiten.

Terwijl het Japanse bedrijf JURA 60 jaar lang Zwitserse huishoudelijke apparaten verkocht, breidde het zich in 1991 voornamelijk uit naar buitenlandse markten, met de nadruk op automatische koffiemachines. Met de Jura S8 duurt het zetten van een heerlijke koffie slechts minder dan 60 seconden en slechts één druk op de knop. In deze Breville Barista Touch-recensie bespreken we waarom de machine een hit is bij klanten met de mogelijkheid om snel en moeiteloos enkele van uw favoriete koffiedranken te maken. Momenteel wordt het Zwitserse merk beschouwd als een van Europa's belangrijkste leveranciers van hoogwaardige volautomatische huishoudelijke koffiemachines en accessoires.

Uitgerust met PEP (Pulse Extraction Process) -technologie, belooft deze koffiemachine elke keer professionele koffie. Volautomatische bean-to-cup koffiemachine combineert op elegante wijze gemak, betrouwbaarheid en stijl Introductie van een wereldprimeur - P. Het heeft een verscheidenheid aan betaalbare koffiemachines en over het algemeen lijkt Jura een uitgebreider scala aan functies te hebben in vergelijking met andere merken. Met deze espressomachine op het aanrecht kunt u perfecte koffie en romig schuim maken voor verschillende koffiespecialiteiten waar u van houdt.

Als u op zoek bent naar de beste volautomatische koffiemachine, bekijk dan de functies en voordelen in deze review van Jura-koffiemachines. De JURA S8 is een superautomatische espressomachine die zowel de designkwaliteiten van compactheid als elegantie combineert met de intuïtieve technologie van de premium Jura-modellen. Het espressomachinebedrijf verkoopt in meer dan 40 landen met de Zwitserse tennislegende Roger Federer als wereldwijde JURA-ambassadeur. We hebben vele uren besteed aan het voltooien van deze Jura-koffiemachine-beoordeling om u te helpen beslissen of de Jura S8 ideaal voor u is, of dat er betere machines in uw budget zijn (blijf lezen).

Bovendien kan het 22 gram koffiebonen malen en tot 8 gepersonaliseerde koffiedrankinstellingen creëren, waarvan er 5 worden geprogrammeerd.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *