Welke jua-espressomachine moet je kopen?

Beoordeling 99% (6) · De Jura Z6 is een opmerkelijke automatische espressomachine. Sterker nog, ik noem het de „Beste overall Jura-koffiemachine”.

Welke jua-espressomachine moet je kopen?

Beoordeling 99% (6) · De Jura Z6 is een opmerkelijke automatische espressomachine. Sterker nog, ik noem het de „Beste overall Jura-koffiemachine”. Nu worden automatische koffiemachines van Jura algemeen beschouwd als enkele van de beste die er te koop zijn. Zelfs door serieuze espressonerds die over het algemeen geen fan zijn van superautomaten.

Het schuimsysteem is identiek aan dat in de E8 en de machine heeft 15 drankopties. Ondertussen zijn de capaciteit van de watertank en de bonencontainer ook hetzelfde. De Cool Control container is verkrijgbaar in maten van 0,6L tot 2,5L. Hiermee kunt u uw melk de hele dag op een constante 39F houden, zodat u elke keer dat u brouwt geen melk uit uw koelkast krijgt.

Voor de meest consistente resultaten moet u ook melk opschuimen bij een temperatuur tussen 39F (4C) en 46F (8C). Ondertussen is de Cool Control vaatwasmachinebestendig. Veel espressomachines worden geleverd met een kopverwarmingsplaat erop. Dat komt omdat je een aanzienlijke hoeveelheid warmte verliest als je je koffie in een koud kopje giet.

Jura heeft dit probleem opgelost met de kopjeswarmer. Het verwarmt je kopjes tot ongeveer 131F (55C), wat de best mogelijke temperatuur is om een warme drank in te gieten. Niet alleen dat, maar het is niet zo warm dat het je handen verbrandt. Over de maling gesproken, de Jura Z8-espressomachine wordt geleverd met een ingebouwde molen.

Dat maakt het ideaal om de fijne kunst van het malen van je koffie tot een T te krijgen, wat resulteert in enkele van de beste koffie van alle Jura-brouwers. De Jura D6 zit in de onderste helft van de Jura-prijsklasse, maar in tegenstelling tot de andere goedkope modellen bevat hij een melkschuimsysteem. Daarom denken we dat het van grote waarde is. Als u op zoek bent naar een geweldige cappuccino voor een betaalbare prijs, hoeft u niet verder te zoeken.

Hoeveel kost een espressomachine? Als je een espressofanaat bent, is de kans groot dat je eerder naar een Jura-machine hebt gelokt. We hebben enkele van onze topkeuzes uit het Jura-assortiment verzameld om u te helpen dat uit te zoeken. Jura, ook wel bekend als Jura Elektroapparate AP, is een Zwitsers bedrijf dat in 1931 werd opgericht door een man genaamd Leo Henzrioh. Het productie- en distributiebedrijf wordt onderschreven door Roger Federer, een Zwitserse tennisser.

Hun verhaal begon met een scala aan huishoudelijke producten, maar toen ze eenmaal inbraken in de wereld van espressomachines, keken ze nooit meer achterom. Sindsdien hebben ze de meeste van hun andere producten uitgefaseerd om al hun innovatieve energie op hun koffiemachines te concentreren. Omdat Jura voorop wil lopen op het gebied van espressotechnologie, produceren ze uitsluitend volautomatische en superautomatische machines. Ze hebben meestal strakke, eenvoudige ontwerpen die kunnen bijdragen aan de esthetiek van elke keuken.

Mede door hun vooruitstrevende mentaliteit zijn hun machines allemaal van top tot de lijn. Jura is toegewijd aan het gebruik van alleen de beste bouwmaterialen en functies, wat betekent dat ze in totaal geen budgetopties hebben. Als u gewoon op zoek bent naar een eenvoudige, ongecompliceerde espresso, is de A1 misschien iets voor u. De A1 is onze favoriete budgetmachine.

Het is het beste als je je niet al te veel zorgen maakt over het maken van dranken op basis van melk of als je al een aparte melkopschuimer hebt. Deze machine is compact en heeft de laagste prijs die u in het Jura-assortiment kunt vinden. Maar met het Aroma G3- en PEP-systeem krijgt u een ongelooflijk smakende espresso. De Micro 9 wordt aangekondigd als's werelds kleinste one-touch espressomachine.

In wezen lijkt het qua stijl erg op de andere ENA-machines van het merk, maar deze slechte jongen maakt ook gestoomde, opgeschuimde melk. De Micro 9 heeft een paar extra instellingen (die je zou verwachten voor de prijs), maar het is niet de meest geavanceerde koffiemachine die je in het Jura-assortiment zult vinden. Als u een koffiemachine van superieure kwaliteit wilt die u een goede espresso, cappuccino of latte maakt, dan is dit misschien de machine voor u. De Micro 9 heeft een ingebouwde schuimer met FFT, een braammolen en verschillende basisinstellingen voor smaakaanpassing.

De machine heeft ook een in hoogte verstelbare tuit voor verschillende kop- en mokmaten. Met een relatief redelijke prijs en veel functies is de C65 de complete pakketmachine. De drie grootste trekkers van deze machine zijn de Aroma+ grinder, FFT en double shot pulling. Tussen deze drie functies kunt u een scala aan dranken brouwen, van een decadente espresso-shot tot een heerlijke latte.

Hoewel het systeem niet zelfreinigend is zoals veel van de andere Jura-modellen, is het redelijk eenvoudig te demonteren en schoon te maken. Bovendien, omdat het enkele van de extra toeters en bellen wegsnijdt, is deze machine slanker dan veel andere dubbele brouwsystemen. De Impressa F8 is de eerste machine in de compacte klasse van de Jura met een kleurenscherm, en dat maakt het gebruik van de draaischakelaar nog eenvoudiger. De machine stelt u in staat om vier speciale koffies te programmeren, heeft een ingebouwde melkopschuimer en is uitgerust met de Aroma G3-molen.

Deze machine heeft ook een super zelfreinigende faciliteit. Voor die thuisbarista's die de controle over hun brouwproces gewoon niet kunnen loslaten, heeft de F8 een „Expert-modus”, waarmee je verschillende instellingen kunt wijzigen, waaronder slagsterkte, temperatuur, volume, enz. Er is ook een handige tellerfunctie waarmee je kunt bijhouden hoeveel schoten je hebt gemaakt. De F8 is perfect voor het koffiedrinkende huishouden of kleine kantooromgeving waar routinematig verschillende speciale dranken nodig zijn.

De Impressa J6 is technisch gezien een Jura-optie uit het middensegment en is een uitstekende keuze als uw budget dit aankan. Deze machine heeft een behoorlijk indrukwekkende punch met 11 verschillende programmeeropties en 6 voorgeprogrammeerde knoppen. Dat maakt dit een van Jura's meest accommoderende opties voor de middenprijs. Als je op zoek bent naar een echte showstopmachine, dan is de Giga 5 misschien iets voor jou.

Deze machine is altijd een van de best verkopende producten van Jura en toont echt de intentie achter het merk Jura. Bij sommige van deze technisch zware machines komt een behoorlijk forse voetafdruk met zich mee. Als je weinig ruimte hebt, kies dan niet voor een machine die de hele toonbank in beslag neemt. Het maatbereik van Jura varieert van ultracompacte tot miniatuurtanks, dus meet gewoon VOORDAT u koopt.

Veel machines van Jura zijn zelfreinigend, maar sommige opties zoals de C65 moeten handmatig worden gereinigd. Hoewel het ontbreken van de zelfreinigende functie de prijs veel lager kan maken, kost het niet wat meer inspanning van uw kant. Dus als u op zoek bent naar het toppunt van gemak, wilt u misschien wat meer sparen en kiezen voor de extra mogelijkheid. Nu, je zult hebben gemerkt dat de meer basale Jura-modellen enkele van de toeters en bellen missen die worden opscheppen door de duurdere modellen.

Wees nooit bang; je hoeft niets te missen. Jura maakt een hele reeks accessoires en add-ons die u afzonderlijk kunt kopen om uw koffiezetervaring te verbeteren. Als de machine die u kiest geen ingebouwde melkopschuimer heeft, bereidt Jura's automatische melkopschuimer koud, warm of heet melkschuim voor gebruik in verschillende dranken op basis van espresso. De bediening van de opschuimer is eenvoudig (slechts één aanraking) en de machine is ontworpen om te koppelen met elke Jura-koffiemachine.

In wezen zijn dit melkopslagcontainers Basic Compact Milk Cooler die in verschillende maten verkrijgbaar zijn. Het idee is om uw melk op een constante 39,20F te houden, waardoor u het best smakende melkschuim krijgt voor uw dranken op basis van espresso en speciale dranken. Dit zijn draagbare melkcontainers, roestvrijstalen melkcontainers die in verschillende maten verkrijgbaar zijn en zijn ontworpen om uw dranken op basis van melk een hele dag koel te houden. Het idee is om te voorkomen dat je cappuccino of latte bederft totdat je klaar bent om hem te drinken.

Zoals je weet, gaat veel van de warmte van je brouwsel verloren als je het in een koud kopje giet. Jura's bekerwarmer verwarmt uw kopjes tot ongeveer 131oF, de optimale temperatuur om een warm brouwsel in te gieten. De Jura bekerwarmer Jura Cup Warmer is netjes en compact en heeft een handige, programmeerbare timer zodat u uw kopjes kunt opwarmen, klaar om uw brouwsel te ontvangen. Als u een Jura-machine met een Connectorsysteem koopt, wilt u misschien een Professional Fine Foam Fother kopen om aan uw combo toe te voegen.

Dit systeem maakt gebruik van een tweetraps melkschuimproces om melk en melkschuim van barista-kwaliteit te bereiden. De Z6 is voorzien van het intelligente watersysteem van Jura en heeft een radiofrequentie-identificatiechip die u vertelt wanneer het filter moet worden vervangen. De Z6 maakt elke keer perfecte espresso-opnamen, is supergeautomatiseerd en biedt u veel keuzes voor maatwerk. De ingebouwde braammolen is ook superstil.

Deze Jura-machine is ideaal voor koffieliefhebbers die een grote toonbank hebben, behoefte hebben aan meerdere drankopties op basis van koffie en een royaal budget. In plaats van simpelweg een lekker kopje Joe te maken, zorgen de engineering en het ontwerp van Jura voor precisie, prestaties en perfectie in elk brouwsel. Als je hier alleen voor de basis bent, zou de A1 perfect aan je behoeften moeten voldoen. Maar als je op zoek bent naar een inwonende barista, is de Giga 5 misschien de betere keuze.

De'Longhi Nespressomachines Espressomachines kunnen soms erg duur zijn, vooral voor beginners. Bekijk ons overzicht van prijsklassen voor deze machines. Beste koffie om te kopen bij Whole Foods The Home Barista Coffee Course Videocursus van 14 lessen over het zetten van constant geweldige koffie thuis. Stream of download de volledige cursus om te leren hoe je koffie net zo goed kunt zetten als je lokale barista voor een fractie van de kosten.

Dit is geen goedkoop product, maar het is niet zo duur als de Giga 5, waardoor deze machine binnen het bereik van veel serieuze koffieliefhebbers ligt. Met een indrukwekkend touchscreen-display en een hendel voor het afstemmen van melkschuim zit de Jura S8 boordevol premiumfuncties, maar kost veel minder dan een machine uit de Z-serie. Afgezien van het ontbreken van lattes, heeft deze machine niet dezelfde koffiesterkte-instellingen of maalaanpassingen als andere machines. Als u echter op zoek bent naar een koffiemachine voor op kantoor waar uw medewerkers echt enthousiast van worden, dan is dit de Rolls-Royce onder de koffiemachines.

Als je net in de wereld komt om een barista thuis te zijn, is de Jura E6 een goede machine om uit te kiezen. De focus ligt echter op het produceren van de best mogelijke koffie- en espressokwaliteit, daar blinkt de Jura A1 uit. De indrukwekkende kwaliteit van de iconische nieuwe koffieautomaat wordt benadrukt door het massieve frontgedeelte van 3 mm dik aluminium en de zware aromabehoudkap van verchroomd, gegoten zink. Zie je, ik had een beetje een chip op mijn schouder tegen de Zwitsers, die in mijn gedachten hun jua-koffiemachines te duur hadden - een.

Afgezien van welke machine de beste eigenschappen voor u heeft, moet de prijs een belangrijke overweging zijn bij de beslissing welke Jura-koffiemachine u wilt kopen. De „multi-level” aromamolen op de ENA 8 betekent niet noodzakelijk zoveel: het maalbereik van Jura-koffiemachines is ongeveer gelijk aan een standaard zestraps molen. Dus, zoals enkele van de beste kwaliteit automatische koffiemachines die er zijn, zijn ze zeker het geld waard. Nogmaals, dit toont aan dat Jura-koffiemachines voor thuis altijd het beste zijn als ze niet proberen betaalbaar of geschikt te zijn voor de massa.

Het verhandelen van enkele functies die u nooit zou gebruiken om geld te besparen, is nooit een slecht idee en dat is waar de Jura D6 automatische koffiemachine op neerkomt. Het is het meest geschikt voor het geweldige koffie-thuisstamlid met een koffieliefhebbende partner die elke keer een fantastische kop koffie wil, maar die niet al het gedoe en de moeite van een minder dan superautomatische koffie- en espressomachine wil. Dus voor de dagelijkse koffieliefhebber thuis is de Jura Giga 6 het extra geld niet waard ten opzichte van de andere Jura-koffiemachines op deze lijst. .

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *