Hoe lang gaan de koffiemachines van Jura mee?

Jura-koffiemachines gaan tussen de 5 en 7 jaar mee. Dit is vergelijkbaar met een levensduur van de superautomatische koffie- en espressomachines van Saeco en Delonghi.

Hoe lang gaan de koffiemachines van Jura mee?

Jura-koffiemachines gaan tussen de 5 en 7 jaar mee. Dit is vergelijkbaar met een levensduur van de superautomatische koffie- en espressomachines van Saeco en Delonghi. Jura gebruikt materialen van de hoogste kwaliteit om de duurzaamheid van zijn koffiemachines te verbeteren. Dat betekent dat uw Jura-koffiemachine 5-7 jaar meegaat.

Dit is vergelijkbaar met veel andere topmerken koffiemachines, maar niet zo lang als een commerciële machine. Met goed onderhoud en reiniging kunt u het echter langer laten werken, zelfs bij matig tot zwaar gebruik. Gemiddeld gaat een espressomachine tussen de vijf en 15 jaar mee. De exacte levensduur van uw machine wordt echter sterk beïnvloed door het merk, het type, de complexiteit, de gebruiksfrequentie en een paar andere factoren.

Jura is een wereldwijd merk gevestigd in Zwitserland en ze hebben een reputatie voor het bouwen van duurzame machines gemaakt met kwaliteit. Als u klaar bent om verder te gaan dan een eenvoudig, goedkoop koffiezetapparaat en naar een verbeterde koffie-ervaring te gaan, is het de moeite waard om naar Jura-producten te kijken. Volgens de website van Jura zeggen ze met betrekking tot duurzaamheid en energiebesparing dat hun koffiemachines duurzaam zijn en gemaakt zijn om lang mee te gaan. Ik vind het moeilijk te geloven dat iemand dezelfde koffiemachine zo lang kan gebruiken ALLEMAAL OMDAT ik zelf niet één noch 2 heb meegemaakt Ik ben nu aan het repareren om mijn 4e te gaan kopen in een kleine 3 jaar Ik gebruik er alleen bronwater in.

Jura maakt zowel consumenten- als commerciële machines en accessoires waarmee u uw kopje koffie tot in het kleinste detail kunt bedienen. Koffie bevat 98% water naast calcium, mineralen en fluoriden in het water dat wordt gebruikt om de koffie te zetten. Ook sinds 1994 zijn de machines voorzien van een automatische uitschakeling, zodat als de machine niet wordt gebruikt, deze energie zal besparen. Je moet meer koffie in één keer kunnen zetten en je moet meer geld besparen, dus gemalen koffie is beter dan peulen.

Automatische koffiezetapparaten, zoals koffiemachines met druppelaar of koffiezetapparaten voor één portie, moeten tussen de 5 en 10 jaar meegaan. Je kunt cappuccino's, plat wit, lattes, latte macchiato, ristretto en nog veel meer maken met deze alles-in-één machine die thuis een coffeeshopervaring kan bieden. Uw koffiezetapparaat moet u vragen om het schoon te maken na elke 50 liter gebruikt water (ongeveer 1-2 maanden, afhankelijk van hoe vaak u de koffiemachine gebruikt). Het is duidelijk dat de slijtage na verloop van tijd optreedt en het verwarmingselement kan doorbranden in automatische koffiemachines.

Als u goed voor de machine zorgt door regelmatig te reinigen en te ontkalken, kan de machine tot 10 jaar meegaan.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *