Wie maakt Jura-koffiemachines?

JURA Inc. Jura is wereldwijd marktleider in het premiumsegment van automatische koffiemachines, dat het in meer dan 40 landen verkoopt.

Wie maakt Jura-koffiemachines?

JURA Inc. Jura is wereldwijd marktleider in het premiumsegment van automatische koffiemachines, dat het in meer dan 40 landen verkoopt. Jura-koffiemachines worden geassocieerd met de beste koffiekwaliteit, eenvoudige bediening en verbluffend design. Geniet met JURA van een scala aan koffiespecialiteiten met één druk op de knop - altijd vers gemalen, niet in capsules.

Jura werd in 1931 opgericht door Leo Henzirohs en is gevestigd in Zwitserland. Henzirohs is genoemd naar het Juragebergte dat het decor vormt voor zijn geboortestad, Niederbuchsiten. Gedurende 90 jaar bouwde het bedrijf een naam op in huishoudelijke apparaten. Toen, in de jaren negentig, verlegde Jura zijn primaire focus naar zijn espressomachines, en ze hebben geweldig werk geleverd door een wereldwijde reputatie op het gebied van kwaliteit op te bouwen.

Uiteindelijk draait het allemaal om budget, persoonlijke smaak en voorkeuren. Elke Jura-machine in uw huis maakt geweldige koffie. En het is altijd een goede dag waarop u uw ochtend kunt beginnen met een uitstekende kop koffie. Deze Zwitserse fabrikant maakt koffiemachines met een breed scala aan functies, zoals intuïtieve bediening en speciale dranken.

Zonder ingebouwde melkopschuimer is deze machine het meest geschikt voor een koffiepurist die zijn koffie liever rechtop zet. Al hun machines hebben zelfreinigende programma's die kalkaanslag en andere problemen voorkomen die regelmatig worden geconfronteerd met koffiemachines. Voor drukke huishoudens met veel koffiedrinkers kan dit een dealbreaker zijn, maar voor alle anderen is dit een voordelige espressomachine. Of het nu gaat om het nieuwste model, een klassieker of een instapmodel, de Jura-koffiemachines zijn echte werkpaarden.

Als je oudere Jura-koffiemachines tegenkomt, zoals die in de C-serie of J-serie, raad ik je aan om ze uit de buurt te blijven. En vergeet niet dat er mogelijkheden zijn om een Jura-koffiemachine te kopen die is gerenoveerd in plaats van nieuw. Jura Elektroapparate AG heeft een lange geschiedenis in het bedenken en verkopen van huishoudelijke apparaten, maar in de 21e eeuw heeft het bedrijf er grotendeels voor gekozen om zich te concentreren op zijn lijn van volautomatische espressomachines. Het is het meest geschikt voor het geweldige koffie-thuisstamlid met een koffieliefhebber die elke keer een fantastische kop koffie wil, maar die niet al het gedoe en de moeite van een minder dan superautomatische koffie- en espressomachine wil.

Natuurlijk is het niets vergeleken met de 43 voorgeprogrammeerde dranken die de Jura Giga W3 Professional kan maken, maar het is een groot aantal omdat sommige van deze dranken niet verkrijgbaar zijn met lagere Jura-machines. Hoewel het een reeks heerlijke koffiedranken maakt, tenzij je een beroemdheid op de A-lijst bent (voor wie dit een enorme verandering zou zijn) of je zo ver weg woont van een coffeeshop dat je dit NODIG HEBT, kun je er maar beter voor zorgen dat je het genoeg gaat gebruiken om het prijskaartje te rechtvaardigen. Deze mini koffiemachine is een prachtige aanvulling op elke keuken door zijn stijlvolle uiterlijk en fantastische functionaliteit. De Z6 is het meest geschikt voor koffieliefhebbers met een groot budget, behoefte aan meerdere koffieopties en een grote toonbank.

Pulse Extraction Process (PEP) wordt meestal aangetroffen in duurdere Jura-machines en pulseert water door uw gemalen koffie in korte uitbarstingen om een verhoogde intensiteit en aroma te extraheren. De indrukwekkende kwaliteit van de iconische nieuwe koffieautomaat wordt benadrukt door het massieve frontgedeelte van 3 mm dik aluminium en de zware aromabehoudkap van verchroomd, gegoten zink. Jura wijst een nieuwe lijn koffiemachines aan wanneer een belangrijke technologische doorbraak wordt bereikt.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *