Waarom een Jura-koffiemachine kopen?

Er is geen twijfel over mogelijk - koffie gemaakt op een Jura-koffiezetapparaat is merkbaar soepeler,. Kwaliteit Niet van de machine, maar van de koffie die het produceert.

Waarom een Jura-koffiemachine kopen?

Er is geen twijfel over mogelijk - koffie gemaakt op een Jura-koffiezetapparaat is merkbaar soepeler,. Kwaliteit Niet van de machine, maar van de koffie die het produceert. Er is geen twijfel over mogelijk - koffie gemaakt op een Jura-koffiezetapparaat is merkbaar gladder, romiger en vollediger geëxtraheerd dan de meeste toonaangevende concurrenten. Het is vrij eenvoudig om te zien dat je betaalt voor wat je krijgt.

Jura wordt geleverd met de door het Zwitserse merk gegarandeerde gemoedsrust die we allemaal zo hard nodig hebben; het is gemakkelijk te gebruiken vanaf het begin en overal; het is buitengewoon gemakkelijk te onderhouden - en het maakt buitengewone koffie- en koffieproducten. Jura richt zich op gebruiksgemak en maatwerk. Hun doel is om met één druk op de knop de perfecte kop koffie te produceren, wat uw koffiesmaak ook is. En daar zijn ze heel succesvol in.

Het is gemakkelijk genoeg voor iedereen om te gebruiken en is de perfecte machine om te entertainen omdat je er zoveel verschillende soorten koffie mee kunt drinken. De Jura D6 zit in de onderste helft van de Jura-prijsklasse, maar in tegenstelling tot de andere goedkope modellen bevat hij een melkschuimsysteem. Als uw favoriete dranken meestal espresso of ristretto zijn, is dit de perfecte machine voor die koffiedranken. Tegenwoordig heeft elke automatische koffiemachine van JURA een automatische uitschakeling en overtreft daarmee duidelijk de strenge wettelijke EU-vereisten voor energieverbruik in de standby-modus.

Zonder ingebouwde melkopschuimer is deze machine het meest geschikt voor een koffiepurist die zijn koffie liever rechtop zet. U kunt twee verschillende koffiespecialiteiten tegelijkertijd bereiden, zelfs met twee verschillende koffiebonen. Zoals veel van de topproducten van Jura, heeft het fijne schuimtechnologie en verstelbare componenten, zodat u met één druk op de knop veel verschillende soorten koffiedranken kunt maken. Als je de Jura D6 en E6 vergelijkt, krijg je dezelfde voorgeprogrammeerde koffies, maar een oudere generatie, niet-instelbare molen, de helft van de koffiesterkte-instellingen en een lagere warmwatertemperatuur.

Als u het soort persoon bent dat van veel verschillende opties houdt of iemand die het liefst vaak entertaint, dan is de Jura Z8 Aluminium Automatische Espresso %26 Cappuccinomachine voor u gebouwd. Dit complete hygiënesysteem, dat is gecertificeerd door TÜV Rheinland, maakt automatische koffiemachines van JUR een uitstekende keuze voor gebouwen met een HACCP-concept. Ze zijn ook duur om te vervangen, en de verbeterde technologie en extra functies in Jura-koffiemachines hebben doorgaans een grotere voetafdruk. Afgezien van welke machine de beste eigenschappen voor u heeft, moet de prijs een belangrijke overweging zijn bij de beslissing welke Jura-koffiemachine u wilt kopen.

Het Jura E8 Automatic Coffee Center is een van de topproducten van Jura en bevat twee verschillende elementen; het espressomachine en de glazen melkcontainer. Het heeft twee perfecte vloeistofsystemen en pompen, zodat u meerdere kopjes koffie tegelijk kunt maken en een systeem waarmee u tegelijkertijd uw koffie en melk kunt zetten. Je kunt je koffie wat meer aanpassen, je krijgt de extra technologie voor het zetten van uitstekende koffie en het is snel genoeg om zonder problemen 2 koffies achter elkaar te zetten. Iedereen die serieus overweegt om een Jura-koffiezetapparaat te kopen of te huren, is waarschijnlijk tot het besef gekomen dat deze machine een behoorlijk hoog prijskaartje heeft.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *