Hoe de Jura-koffiemachine te reinigen?

Verwijder hiervoor de tank, vul deze met water voordat u het nieuwe filter aanbrengt, los drie JURA ontkalkingstabletten op in het water en laat inwerken. Spoel het waterreservoir vervolgens grondig af met water en ga verder zoals gewoonlijk met het plaatsen en programmeren van het filter.

Hoe de Jura-koffiemachine te reinigen?

Verwijder hiervoor de tank, vul deze met water voordat u het nieuwe filter aanbrengt, los drie JURA ontkalkingstabletten op in het water en laat inwerken. Spoel het waterreservoir vervolgens grondig af met water en ga verder zoals gewoonlijk met het plaatsen en programmeren van het filter. Door uw Jura X8 koffiemachine regelmatig schoon te maken, blijft deze in topconditie. De geanimeerde reinigingsgids van London Coffee Machines leidt u stap voor stap door het proces.

Uw Jura X8 koffiemachine schoonmaken. Als het apparaat „klaar schoon” weergeeft, drukt u gewoon op de spoelknop. Op het display wordt „Lege lade” weergegeven. Haal dus de lekbak en de container met koffiedik eruit, maak die leeg en plaats ze opnieuw.

De instructies van de jura koffiemachine voor de onderstaande modellen zijn de originele handleidingen als PDF. De gebruiksaanwijzing leert de gebruiker hoe hij uw Jura-koffiemachine moet gebruiken, ontkalken en reinigen. KOFFIEBROUWER %3D OPSCHONEN WANNEER DAAROM WORDT GEVRAAGD DOOR HET APPARAAT OF KAN ELKE WEEK HANDMATIG WORDEN GESTART, AFHANKELIJK VAN HET VOLUME. Het waterreservoir kan een slijmerig residu ontwikkelen als het niet van tijd tot tijd wordt schoongemaakt en dat vervolgens in de machine kan worden gezogen, waar het kan voorkomen dat de debietmeter draait, waardoor de machine denkt dat de waterstroom is gestopt en herhaaldelijk vraagt om „open kraan „sluit kraan „druk op rotatie” of „druk op spoelen”.

een poging om water te laten stromen. De koffiereinigingscyclus is ontworpen om koffieresten en afzettingen uit het koffiesysteem te verwijderen - de zetkamer helemaal tot aan de koffieuitgangen. De bewerking is onderbroken, Maak de lekbak en de koffiedikcontainer leeg (en plaats ze terug in de machine. Gebruik uitsluitend originele JURA-onderhoudsproducten en JURA-reinigingstabletten die verkrijgbaar zijn bij London Coffee Machines.

De lekbak zal ook profiteren van een grondige reiniging eenmaal per week, omdat het simpelweg weggieten van het overtollige water een koffiefilm in de bak achterlaat en die film de kleine stroom van het linker contact van de lade naar het juiste contact van de lade kan geleiden, wat de machine vertelt dat de bak vol is. De sleutel tot een lang en gezond leven van uw Jura-koffiemachine is regelmatig onderhoud - als uw Jura-koffiemachine correct is ingesteld, moet u met de juiste tussenpozen om filters of ontkalkingscycli vragen.

Leave Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *